Algemene informatie

Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam

De Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam is
een instelling voor sociaal-cultureel werk voor alle
leeftijdgroepen en alle mogelijke doelgroepen.

Meer informatie »

Contactgegevens

Adres:

W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

Telefoon:

0299 36 33 28

E-mail:

info@cbwedamvolendam.nl

 

Slobbelandkamp (Volendam)

Onderdeel van Kinderwerk
Het Slobbelandkamp is een initiatief van CBW en wordt jaarlijks georganiseerd in de derde week van de bouwvak. Het kamp wordt al sinds de jaren ’80 georganiseerd en wordt volledig gerund door een grote groep vrijwilligers (zo’n 50 personen). Dit maakt het zeer uniek. De leiding is in handen van diverse vrijwilligers.
Het Slobbelandkamp is bestemd voor kinderen van de basisschool in Volendam van groep 5 t/m 8 en vindt plaats in de 3e week van de bouwvak. Het programma is elk jaar in hoofdlijnen hetzelfde, van maandag t/m vrijdag ochtend, en wordt aangevuld met een thema en een speciaal item op donderdagavond. Er wordt o.a. een Waterdag gehouden, een Speurtocht op lokatie, Spelletjesdag en een disco om de week mee af te sluiten. Ook wordt er de laatste nacht van donderdag op vrijdag geslapen in de bungalowtenten, die de hele week goed schoon gehouden moeten worden om zoveel mogelijk punten te verdienen.
Tevens zijn er een aantal competities, zoals het Trefbaltoernooi en ballonnenwedstrijd en is er een winnaar van het Slobbelandkamp bij de meiden- en de jongenstenten. Dit kan je worden als je de meeste punten hebt behaald met het schoonhouden van de tent, de speurtocht op woensdag en de spelletjesdag op donderdag bij elkaar opgeteld.
Je kan alleen meedoen aan dit super leuke kamp als je een kaartje hebt gekocht tijdens de inschrijfdag. Deze wordt elk jaar in november georganiseerd. De datum wordt bekend gemaakt in de Nivo en via de Facebookpagina.

www.facebook.com/slobbelandkamp-volendam

Foto: Jan Tuijp (www.luchtfotoshop.nl)

Foto: Jan Tuijp (www.luchtfotoshop.nl)

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op met Kantoor CBW, telefoon 0299-363328
of e-mail: info@cbwedamvolendam.nl