Algemene informatie

Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam

De Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam is
een instelling voor sociaal-cultureel werk voor alle
leeftijdgroepen en alle mogelijke doelgroepen.

Meer informatie »

Contactgegevens

Adres:

W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

Telefoon:

0299 36 33 28

E-mail:

info@cbwedamvolendam.nl

 

Pop- en Cultuurhuis PX

Onderdeel van Algemene Informatie
In Pop- en Cultuurhuis PX is het allemaal te doen!!!
Het CBW wil graag de bakermat worden van de culturele activiteiten in Edam-Volendam. Pop- en Cultuurhuis PX is daarbij van het grootste belang. De cultuuractiviteiten worden gedragen door een groot aantal amateurkunstbeoefenaars. Jongeren uitdagen op hun creatieve vermogens is voor het CBW de insteek naar een aansprekend sociaal-cultureel beleid.
De PX is het pop- en cultuurhuis van Edam-Volendam. Het is een prima geoutilleerd podium voor niet alleen professioneel cabaret, theater en muziek, maar ook voor amateurbeoefenaars. Het buurtcentrum is een ontmoetingsplek voor iedereen uit Edam-Volendam. Aan alle eisen die aan sociaal cultureel werk voor jongeren en senioren worden gesteld, kan hier worden voldaan. In dit schitterende  gebouw vinden de meeste festiviteiten plaats: Theater, toneel, concerten, muziektheater, musicals, kindertheater, cabaret, bandcoaching, zangcoaching, popoefenruimtes, kunst, cultuur, clubs en cursussen. Je kunt het zo gek niet noemen of het is hier te vinden. Het is een gebouw met liefst 4 oefenruimtes en het buurtcentrum kan zelfs nog worden toegevoegd aan de theaterzaal, waardoor de capaciteit gigantisch kan worden uitgebreid.
Wilt u specifieke informatie over een van bovengenoemde onderwerpen, dan hoeft u hieronder alleen maar een van de kopjes aan te klikken die verderop bij ‘Tiener- en Jongerenwerk’ en ‘Kunst en Cultuur’ op deze pagina staan. U komt dan vanzelf op de juiste plek terecht. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Logobestanden Pop- en Cultuurhuis PX
www.pxvolendam.nl